Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-09@16:09:00 GMT

دلیل توقف تصویب لایحه رتبه‌ بندی معلمان چیست؟

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۵۲۶۸۶

دلیل توقف تصویب لایحه رتبه‌ بندی معلمان چیست؟

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، افشار نجف‌زاده ( نماینده معلمان) اظهارکرد: «از سخنان رئیس‌جمهوری جدید برمی‌آید که اولویت دولت سیزدهم حفظ جان مردم در برابر کرونا و تامین نیازهای اولیه آن‌هاست و آموزش و پرورش در اولویت نیست. به نظر می‌رسد که رتبه‌ بندی معلمان در این دولت مسکوت بماند.

بیشتر بخوانید:

سرانجام فوق العاده ویژه معلمان چه می شود؟

متاسفانه در دولت آقای روحانی به وزارتخانه و شخص آقای الهیار ترکمن، معاون برنامه‌ریزی و توسعه هشدار دادیم که اگر کوتاهی کنند، مجلس را تحت فشار نگذارند و با نمایندگان هماهنگ نشوند، دیگر نمی‌توانیم در دولت بعدی کاری از پیش ببریم؛ چراکه دولت جدید و مجلس با هم هماهنگ هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به هر صورت آن زمان همکاران ما در آموزش و پرورش کوتاهی کردند و وارد رایزنی نشدند.»

حذف دستور پرداخت فوق‌العاده ویژه؟

وی افزود: «درحال‌حاضر دو خواسته در دست پیگیری داریم؛ یعنی پرداخت فوق‌العاده ویژه که در فیش مرداد ماه بر اساس احکام بازنگری شده ظاهر شده بود و اجرای رتبه‌بندی. سایر دستگاه‌ها فوق العاده ویژه را از ۱ فروردین ماه اعمال کردند. فوق العاده ویژه معلمان را هم خزانه باید پرداخت می‌کرد اما آقای میرکاظمی، رئیس جدید سازمان برنامه و بودجه، با این استدلال که باید اشکالات قانونی آن برطرف شود و بعد کار پرداخت‌ها آغاز شود، موضوع را از دستور کار خارج کرد؛ البته آقای نوبخت تمام امور مربوط به پرداخت فوق‌العاده ویژه را انجام داده بود و به نظر مشکل قانونی وجود ندارد و خزانه باید پرداخت‌ها را انجام می‌داد؛ به‌ویژه اینکه فوق‌العاده ویژه برای هر معلم رقم محدودی است. به طور متوسط به حدود ۱ میلیون معلم ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان پرداخت می‌شود؛ البته کسانی که در مرتبه مدیر یا معاونت قرار دارند، به طور متوسط ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان پرداخت می‌شود. فوق‌العاده ویژه را معلمانی دریافت می‌کنند که در رتبه‌های ۱ تا ۵ قرار دارند.»

درخواست اجرای رتبه‌بندی بر اساس سند ۹۲

نماینده معلمان با بیان اینکه «۳۰۰ هزار تومان افزایش حقوق گرهی از کار معلمان باز نمی‌کند»، گفت: «در نتیجه معلمان خواهان اجرای رتبه‌ بندی معلمان هستند که یک بودجه‌ی ۱۵ هزار میلیارد تومانی برای آن تعیین شده است و لایحه آن هم توسط دولت دوازدهم به مجلس ارسال شده بود. بر این اساس، خواهان اجرای رتبه‌بندی بر اساس سند سال ۹۲ هستیم. به هر شکل مجلس تصویب نهایی این لایحه را از دستور کار خود خارج کرده است؛ در حالی که رتبه‌ ها از ۱ تا ۵ مشخص است و کار ما برای تعیین اینکه هر معلم در چه رتبه‌ای قرار دارد، راحت شده است. اگر رتبه‌بندی آنگونه که در سند سال ۹۲ تبیین شده اجرا شود، به طور متوسط به حقوق هر معلم حدود ۲ میلیون تومان افزوده می‌شود که این خیلی تاثیرگذارتر از افزایش ۳۰۰ هزار تومانی فوق‌العاده ویژه است. ظاهرا استدلال مجلس این است که اینگونه که دولت دوازدهم در روزهای آخر کار خود، لایحه آورده رتبه‌بندی قابلیت اجرا ندارد.»

نجف‌زاده با اشاره به درخواست وزارت آموزش و پرورش از معلمان برای به تاخیر انداختن زمان بازنشستگی به منظور بهره‌مندی از مزایای فوق‌العاده ویژه و رتبه‌ بندی، گفت: «معلمانی که در شرف بازنشستگی هستند، تمایلی به ادامه کار ندارند؛ چراکه پس از بازنشستگی با اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از افزایش حقوق خود بهره‌مند می‌شوند. مشکل آموزش و پرورش کمبود نیرو است و اصلا ربطی به عقب ماندن معلمان در شرف بازنشستگی از افزایش حقوق ناشی از اجرای رتبه‌بندی ندارد. این وزاتخانه ترجیح می‌دهد به جای استخدام نیرو، نیروهای قدیمی در شرف بازنشستگی را نگه دارد تا بار مالی استخدام نیروهای جدید را بر دوش نکشد. تا ۳ سال آینده، تعدادی زیادی از معلمان بازنشسته می‌شوند و آموزش و پرورش اینگونه اوضاع را مدیریت می‌کند اما همکاران ما رغبتی به ماندن ندارند.»

منبع: ایلنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1108704 برچسب‌ها اخبار روز

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اخبار روز اجرای رتبه بندی فوق العاده ویژه آموزش و پرورش هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۲۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ در رتبه‌بندی تایمز، پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین های دانشگاه های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه ۱۵ در دانشگاه های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه =۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، تعداد ۴۰ دانشگاه در سال ۲۰۲۰، تعداد ۴۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۱، تعداد ۶۲ دانشگاه در سال ۲۰۲۲ و تعداد ۶۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۳ به تعداد ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903912

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: ارسال لایحه تقویت مدارس دولتی به مجلس / این دولت روزی 8 مدرسه ساخته است
  • لیگ‌یک / یک پنالتی برای لمس صعود و سقوط!
  • برنامه رتبه بندی معلمان از افتخارات مجلس یازدهم است
  • دانشگاه کاشان درجایگاه سوم انتشار مقالات رتبه بندی آسیایی تایمز
  • طرح پهنه‌بندی حریم مشهد به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسید
  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • ارتقای ۱۵۰ پله‌ای دانشگاه ارومیه در نظام رتبه بندی بین المللی تایمز - دانشگاه‌های آسیایی
  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود