Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علیرضا کاظمی روز پنجشنبه در دیدار با جمعی از نمایندگان فرهنگیان، مدیران مدارس و بازنشستگان فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد در شهر سی سخت مرکز شهرستان دنا اظهار داشت: طرح رتبه بندی معلمان به همت مجلس شورای اسلامی، با پشتیبانی دولت  سیزدهم و با وجود محدودیت ها در دستور کار قرار گرفته و در حال پیگیری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: اجرای این طرح موجب می شود که صلاحیت معلمان کشور ارتقا یافته و بخشی از مسائل و مشکلات معیشتی آنان نیز برطرف  شود. 

سرپرست وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: بزرگترین پروژه فناوری اطلاعات شامل یکپارچه سازی سامانه طی ۲ ماه اخیر در این وزارتخانه  انجام شد. 

کاظمی عنوان کرد: پس از این اقدام مهم فضایی شفاف تر برای مدیریت بر وزارت پهن پیکر آموزش و پرورش ایجاد شد که دستاورد ارزنده ای محسوب می شود. 

وی ابراز داشت: سه اقدام مهم انجام شده در وزارت آموزش و پرورش از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم تاکنون شامل بازگشایی آرام و تدریجی مدارس، تأمین اعتبار چهار هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای پرداخت فوق العاده فرهنگیان کشور و یکپارچه سازی سامانه است. 

سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: باید به معلمان که رکن اساسی تعلیم و تربیت در کشور هستند توجه بیشتر و جدی تری شود. 

کاظمی اظهار داشت: استمرار نظام آموزشی و تعلیم و تربیت در کشور از طریق فضای مجازی به دلیل شرایط کرونایی کار سنگین و پیچیده ای بود. 

وی با اشاره به اینکه معلمان فوت شده در کشور بر اثر بیماری کرونا مجاهدان عرصه تعلیم و تربیت هستند، افزود: تمامی نکات مطرح شده  از سوی فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد در این دیدار با جدیت پیگیری می شوند. 

سرپرست وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: مسئولان این وزارتخانه برای خدمت رسانی هر چه بهتر و بیشتر به معلمان کشور و کاهش  مسائل، مشکلات و دغدغه های آنان از هیچ تلاش و اقدامی دریغ نمی کنند. 

باید معلمان بالاترین جایگاه را در نظام آموزشی داشته باشند

کاظمی عنوان کرد: باید توجه ویژه ای به آموزش و پرورش شده و معلمان نیز بالاترین جایگاه را در نظام آموزشی و تعلیم و تربیت داشته  باشند. 

وی ابراز داشت: دولت سیزدهم اهمیت خاصی برای آموزش و پرورش قائل بوده و تمامی دغدغه های معلمان و مسائل، مشکلات نظام  آموزشی و تعلیم و تربیت کشور نیز به رییس جمهوری اعلام شده است. 

سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: پیش بینی می شود که در آینده ای نزدیک گره های بزرگی در حوزه آموزش و پرورش به همت دولت سیزدهم باز شود. 

والدین خواهان بازگشایی حضوری مدارس هستند

کاظمی اظهار داشت: حدود ۴۵ درصد مدارس مناطق روستایی و محروم دارای جمعیت دانش آموزی زیر ۱۵ نفر کشور در سال تحصیلی  جدید به دلیل نداشتن زیرساخت های اینترنتی به طور حضوری برگزار شد. 

وی با اشاره به تقاضای اجتماعی ۸۰ درصدی برای بازگشایی مدارس، افزود: مردم کشور خواهان بازگشایی مدارس به طور حضوری هستند. 

سرپرست وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: خسارت های وارده بر اثر بیماری کرونا به نظام آموزشی و تعلیم و تربیت کشور تا ۵۰ سال آینده قابل جبران و برآورد نیست. 

بازگشایی حضوری مدارس ۱۱۷کشور دنیا

کاظمی عنوان کرد: ۱۱۷ کشور جهان مدارس خود را به طور کامل بازگشایی کردند و ایران نیز جزو ۲۳ کشوری است که هنوز به طور مجازی  اقدام به ارائه آموزش به دانش آموزان می کند. 

وی ابراز داشت: حوزه آموزش و پرورش کشور نیاز به تحول اساسی و بنیادین در محتوا دارد و با ساختار کنونی نظام آموزشی و تعلیم و تربیت نمی توان به سرمنزل مقصود رسید. 

سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: باید نیروهای انسانی آموزش دیده و باکیفیت تر وارد بدنه آموزش و پرورش کشور شود. 

اختصاص ۴۰میلیاردریال تسهیلات قرضه الحسنه به معلمان دنا 

اختصاص ۴۰ میلیارد ریال در قالب تسهیلات قرض الحسنه به معلمان شهرستان دنا که در زلزله بهمن ماه سال گذشته منازل مسکونی آنها  دچار آسیب شده بود یکی از مصوبات این نشست بود. 

دیگر مصوبه این نشست اختصاص ۵۰ میلیارد ریال برای خرید تبلت و توزیع بین دانش آموزان نیازمند کهگیلویه و بویراحمد به ویژه در شهرستان زلزله زده دنا بوده است. 

در این نشست پنج میلیارد ریال نیز برای ساخت دارالقرآن الکریم در شهر سی سخت مرکز شهرستان دنا اختصاص یافت. 

شهرستان دنا به مرکزیت شهر سی سخت دارای ۲ بخش مرکزی و پاتاوه است. 

شهر سی سخت در فاصله ۳۵ کیلومتری شهر یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد. 

۱۷۱ هزار دانش آموز پسر و دختر مقاطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم در کهگیلویه و بویراحمد تحصیل می کنند. 

برچسب‌ها کهگیلویه و بویراحمد وزارت آموزش و پرورش معلم دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد وزارت آموزش و پرورش معلم کهگیلویه و بویراحمد وزارت آموزش و پرورش معلم دانش آموزان نظام آموزشی و تعلیم و تربیت سرپرست وزارت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد شهرستان دنا شهر سی سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۷۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرامیداشت هفته معلم در اسکو

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی محمود زاده در مراسم گرامیداشت هفته معلم که در اسکو برگزار شد به اهمیت و جایگاه آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: دستگاه آموزش و پرورش یک سازمان پرورش دهنده نیروی انسانی و آموزش دهنده است ولی دیگر دستگاه‌ها مصرف کننده این نیرو‌های متخصص هستند.

وی گفت:دانش آموزان تحت آموزش معلمان هستند و این معلمان برای آینده کشور نیروی انسانی مورد نیاز را تربیت می‌کنند و لذا خود معلمان عامل خودسازی و تمدن سازی بوده و آینده کشور توسط همین دانش آموزانی که معلمان تربیت کردند مدیریت خواهد شد.

وی افزود:چرخه اقتصادی کشور توسط همین دانش آموزان به حرکت در خواهد آمد و لذا طراحی و مهندسی کشور به وسیله معلم در داخل کلاس انجام می‌شود و باید این طراحی و مهندسی متناسب با نیاز‌های کشور باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش به انتظارات جامعه از معلمین هم اشاره کرد و گفت:معلم فقط آموزنده علم نیست بلکه معلم هویت ساز است و هویت اسلامی باید به دست معلمین اتفاق افتاده و مسیر را برای دانش آموز مشخص کنند و هویت سازی کنند.

محمودزاده به ضرورت توانمندسازی معلمین و معیشت و منزلت آنها هم اشاره کرد و افزود:توجه به شان و منزلت معلمین باید شکل بپذیرد و در کنار  آن به توانمندسازی در حوزه دانش تخصصی و حرفه‌ای او هم باید توجه ویژه صورت گیرد.

وی ادامه داد: معلمی که آراسته به تربیت اسلامی نباشد نمی‌تواند در تراز انقلاب اسلامی دانش آموزی را تربیت کند و لذا تربیت نسل آینده کشور منوط به توانمندسازی معلمین و توجه به ارتقای شاخص‌های رفاهی این قشر از جامعه است.

دیگر خبرها

  • هدف‌گذاری برای ارتقای سیستم آموزشی/ معلمان درصدر حل مسائل هستند
  • دولت سیزدهم همیشه در کنار آموزش و پرورش بوده است
  • پویایی و نشاط جامعه در گرو تعلیم و تربیت صحیح است
  • اعتماد اجتماعی مردم به فرهنگیان مهمترین سرمایه آموزش و پرورش است 
  • معلم، کلید بهره‌برداری از گنجینه‌‌ای تمام‌نشدنی را به دانش‌آموز می‌دهد
  • آموزش و پرورش زیرساخت کشور را می‌ سازد
  • گرامیداشت هفته معلم در اسکو
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • حیات یک کشور وابسته به معلمان است
  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟